11. SINIF EDEBİYAT KİTABI CEVAPLARI-12. SINIF EDEBİYAT DERS KİTABI CEVAPLARI-10. SINIF EDEBİYAT DERSİ KİTAP CEVAPLARI-9. sınıf edebiyat kitabı cevapları

11. SINIF EDEBİYAT KİTABI CEVAPLARI,12. SINIF EDEBİYAT DERS KİTABI CEVAPLARI,10. SINIF EDEBİYAT DERSİ KİTAP CEVAPLARI, 9. sınıf edebiyat kitabı cevapları, 11.sınıf edebiyat,  11. sınıf edebiyat konuları,11. sınıf edebiyat müfredatı

Bazı bloglarda, forumlarda ya da sitelerde görüyorum bu tür başlıkları ve yazıları.
Birilerine faydalı olabilmek elbette güzel bir şey. Ancak faydalı olayım derken bazılarının sadece günü kurtarması bence faydalı olabilecek bir durum değildir.

Edebiyat kitaplarının cevaplarını google'dan aratıp onları kitabına aynen yazan arkadaşlar sadece günü kurtarıyorlar bence. Çünkü o siteden cevapları alıp kitaba yazıp öğretmene sanki kendileri yapmış gibi sunan arkadaşlarımız -maalesef ki- var. O an için iyi bir puan alan, öğretmenin gözüne giren arkadaşlarımız dediğim gibi sadece günü kurtarmış oluyorlar. Konuyu gerçekten öğrenmiş oldukları şüpheli.

Biz de blogumuzda özellikle öğrenci arkadaşlarımıza faydalı olabilmek istiyoruz. Ancak bunu yaparken onları bedavacılığa alıştırmadan yapıyor, bu yüzden edebiyat kitaplarının cevaplarını yayınlamıyoruz.

Saygılarımızla...
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 yorum:

Tanzimat Döneminde Roman